Pro-Perch nieuws vanaf de Visma

Pro-Perch nieuws vanaf de Visma

Onze hoofdsponsor Pro-Perch had op de Visma haar eigen stand. Michael Schaefer en zijn pro staff team hadden een mooi assortiment voor de roofvissers meegenomen. Vooral op het gebied van streetfishing was er genoeg te vinden.

Streetfishing Nederland is in de stand van Pro-Perch geweest en hebben ons laten informeren over nieuw kunstaas wat in het assortiment van Pro-Perch is opgenomen.

Hardcore Lures

Hardcore Lures zijn Zweedse handgemaakte softbaits voor snoekbaars en snoek. De rubber samenstelling zorgt ervoor dat de softbaits zeer zacht en elastisch zijn wat dus zorgt voor genoeg actie onder water, bij minimale beweging van je hengel. De softbaits zijn voorzien van airbrushed graphics.

De volgende modellen heeft Pro-Perch in haar assortiment:

Hardcore Lures Smelt Strike

Deze softbait is 25 gram lang, 110 gram zwaar en heeft en grote schoep welke enorm waggelt onder water. Met deze echte snoekkiller kan je trollen, als je er genoeg lood voorzet. Maar gebruik eens onderdelen voor een zgn. shallow rig (‘kurkentrekkers’ schroefoogje en spikes voor je takel) en je kan de softbait ook werpend ondiep vissen. De grote schoepstaart verplaatst veel water dus geeft optimale trillingen af.

Hardcore Lures Pike Strike

Deze softbait is 25 cm lang en 105 gram zwaar. Waarbij zijn broertje de Smelt Strike het echt moet hebben van een driftige staart actie, heeft deze snoekkiller juist een flankende actie van de body met een iets minder uitbundige staart actie. Zowel trollend als werpend (shallow rig!) in te zetten.

Hardcore Lures Smelt Strike

Hardcore lures Zander Strike

Deze softbait met een v-staart is speciaal voor de snoekbaars ontwikkelt. Verticalen, maar ook uitermate goed geschikt voor het zgn. pelagic vissen. De softbait komt in verschillende lengtes: 6” / 15 cm, 7”/ 18 cm en 8” / 20 cm. De 7”/ 18 cm heeft geen v-tail maar een ‘zeemeerminnen’ staart (dichte v-tail).

Hardcore lures Zanders strike

Interesse in de softbaits van Hardcore Lures? Neem dan een kijkje op de website van Pro Perch: http://www.pro-perch.nl/nl/category/hardcore-lures. Hier vind je alle modellen inclusief een filmpje van de geweldige actie van deze zeer mooie aasjes.

Hardcore Lures Zander Strike Mermaid

Fishup

Pro-Perch heeft een mooi assortiment in huis van het merk Fishup. Eén mooi baars kunstaasje voor de streetfishing willen we graag uitlichten. Dit aasje is prima geschikt om te dropshotten maar ook voor op de flexhead of op een lichte jigkop om werpend mee te vissen

Fishup Flit

De Flit is een apart kunstaasje, slank wormachtig lijfje met inkepingen voor meer soepelheid en uitlopend in een klein vorkstaartje.  Daarnaast heeft het aasje een aantal zijvinnetjes die vooral bij het werpend vissen mee ‘flipperen’. Kortom veelzijdigheid troef en een must have om in het nieuwe seizoen eens uit te proberen. De Flit is er in een aantal maten: 1,5”/ 3.8 cm, 2” / 5 cm, 3” / 7,6 cm en 4”/ 10 cm.

fishup flit

Delalande

Dit Franse merk levert prima shads voor onze zoetwater rovers. Misschien moeilijk in Nederland te verkrijgen maar Pro-Perch heeft ze. Voor het werpend vissen hebben ze een mooi aasje die we graag voorstellen.

Delalande Skeleton

Deze shad heeft een ‘skelet’ achtige body, vele schakels maken de shad zeer soepel. Daarnaast heeft deze shad uitneembare bolle ogen. Deze ogen zijn los te verkrijgen in meerdere kleuren om je shads nog meer attractiever te maken. De body van de Skeleton flankt enorm, waarbij de bolle ogen zeer goed opvallen. Ook de schoepstaart waggelt flink. Het aasje zorgt onder water voor veel trillingen wat zeker rovers aantrekt.

De Delalande Skeleton is leverbaar in 3 lengtes: 5,5 cm / 8 cm en 11 cm. Zeker een aasje om eens uit te proberen tijdens de wedstrijden van Streetfishing Nederland.

Delalande Skeleton

Keitech

Keitech staat al bekend als een leverancier van hoge kwaliteit softbaits voor onze rovers. Aangezien Texas / Carolina rig steeds populairder wordt heeft Pro-Perch nu voor deze technieken een perfect aasje in huis gehaald:

Keitech Hog impact

De Hog Impact is een top kwaliteit creature bait. Flexiblee en geringde body met een vleugeltje voor extra trillingen, maar de actie haal je vooral uit de grote V-achtige soepele staart. Ideaal dus voor de Texas en Carolina rig maar op de dropshot of flexhead is de Hog Impact ook prima te vissen. Verkrijgbaar in 2 maten: 3” / 7,6 cm en 3,5” / 9 cm.

Keitech Hog Impact

Kortom voor het nieuwe streetfishing seizoen maar ook voor het vissen op snoek en snoekbaars heeft Pro-Perch een prima assortiment aan kunstaas, hengels en overige materialen. Neem dus een kijkje op www.pro-perch.nl.