Streetfishing interland Nederland België

Sf Almere Ned_Belgie 4 oktober

Streetfishing interland Nederland – België

Om maar met het slechte nieuws in huis te vallen, het bestuur heeft besloten om in Almere op 4 oktober géén wedstrijd te organiseren wat meetelt voor de competitie 2015-2016.

We waren op de Visma van dit jaar in contact gekomen met de Snoekstudiegroep welke op 4 oktober de Pike Experience organiseert met verzoek of wij op die dag in Almere en in de jachthaven een wedstrijd konden verzorgen. De lokale Hengelsportzaak De Snoekbaars wilde de wedstrijd graag sponsoren. Zeer mooi aanbod waarbij we positief gereageerd hebben. Echter naderhand bij bestudering van Almere en de Jachthaven hebben we de conclusie getrokken dat alleen de jachthaven mooi streetfishing water is, maar Almere maar beperkte mogelijkheden heeft (water in vergelijking met de steden waar we onze wedstrijden hebben). Daarnaast was de afstand tussen Almere centrum en de jachthaven te groot en zouden we bussen e.d. moeten inzetten als pendeldienst, dus extra kosten.

Daarom hebben we besloten om geen wedstrijd voor deze competitie te organiseren maar wordt het een ludieke interland tussen Nederland en België. Kortom Streetfishing Nederland organiseert tijdens de SNB Pike Experience 2015 op 4 oktober a.s. een Streetfishing interland tussen Nederland en België. uniek in Nederland! Locatie wordt Jachthaven Haddock, Archerpad 8-10 in Almere, gelegen aan het Weerwater.

Jachthaven Haddock

Streetfishing Nederland heeft 2 “bondscoaches” benoemd. Graag stellen wij hun even voor. Voor Nederland is dit Cecile Knoppen en voor België is Lars van den Eijnden de bondscoach. Zij selecteren elk 10 “street” vissers die het tegen elkaar opnemen in de jachthaven. We zijn bezig om te kijken voor een live verslag en score van deze interland. Maar een ding is zeker het zal een spektakel worden om uit te maken welk land zich mag kronen tot hét Streetfishingland van de Laaglanden.

Gelukkig blijft Hengelsport & Waterparadijs De Snoekbaars sponsor van dit evenement. Zij staan ook met een stand op de Pike Experience met een groot roofvisassortiment en reken maar dat ze mooie aanbiedingen hebben voor de bezoekers.

Dus heb je op 4 oktober a.s. géén plannen, kom dan naar de Pike Experience (http://www.snoekstudiegroep.nl/actueel/7823/snb-pike-experience-2015.html) om te kijken naar de verrichtingen tussen Nederland en België.

flyer pike experience 2015 voorzijde

Op korte termijn gaan we de 2 elftallen voorstellen.