Streetfishing Nederland op de Visma

 

Vis TV op Visma

Op 3,4 & 5 maart opent de VISMA Nieuwe Stijl haar deuren. Hengelsport liefhebbers komen weer massaal naar Rotterdam. De een om te kijken naar nieuwe ontwikkelingen in de hengelsport, de ander voor mooie aanbiedingen bij de winkeliers. Ook voor de jeugd is er veel te doen, met name bij het Sportvisserij Nederland Paviljoen met het Stekkie parcours, vissimulator, vistuigjes maken en natuurlijk Ed en Marco van Vis TV voor een meet ’n greet. De eerste 300 kinderen t/m 13 jaar krijgen dagelijks een gesloten envelop met hierin een waarde-cheque die kan variëren van € 5,- t/m € 20,- te besteden bij winkeliers op de beurs.

Prostaffers en andere cracks uit het roofviswereldje verzorgen demonstraties over kunstaas, technieken, hengels, molens en andere belangrijke onderdelen tijdens de VISMA in het speciaal ingerichte én gigantisch grote roofvisbassin!

Plattegrond Visma 2017

Streetfishing Nederland heeft wederom een stand, waarbij wij onze mooie hobby streetfishing, de vereniging en haar wedstrijden én het materiaal van onze huidige hoofsponsoren Crazy Fish, Berkley en Pro-Perch gaan promoten. We hebben zeer leuke dingen om te laten zien.

Onze standnummer is 68 en we staan aan de kano- en bellyboat vijver. Kom dus zeker even buurten bij ons.

Roofvisbassin

En vergeet natuurlijk ook niet om de nieuwe kunstaasjes en andere streetfishing materiaal te bekijken en aan te schaffen in de stand van Pro-Perch (26) en Next Level Fishing (20) . Allemaal bij de kano- en bellyboat vijver.

Mooie nieuwe aasjes die je kan inzetten in de laatste wedstrijd van het huidige seizoen in Rotterdam. De inschrijving voor Berkley Streetfishing Rotterdam is reeds geopend: http://streetfishing.nl/streetfishing-rotterdam-2016-2017/. Berkley verzorgt prachtige prijzen voor de top 3, grootste vissen en een mooie goodiebag. Over Berkley binnenkort meer op deze website en op onze Facebook.

Tot ziens op de VISMA.